🇷🇴🎙Jucătorul nostru ,Roberto Voican ne-a împărtășit primele impresii după experiența de la Echipa națională de fotbal a României U 20.

FCV: Roberto,cum a fost pentru tine când ai aflat că ai fost convocat la națională ?

R.V. : Când am văzut mesajul am ramas fără cuvinte,este un sentiment de nedescris să-ți reprezinți țara , prima persoană căreia i-am spus a fost mama mea, care a început sa plângă.

FCV:Când ai ajuns acolo, a fost cum te așteptai ?

R.V.:Da, a fost foarte bine , băieții m-au primit foarte bine ,cu mulți dintre ei ma cunoșteam , nu a fost foarte greu să mă acomodez.

FCV: Au fost lucruri care te-au impresionat ?

R.V.: Da ,au fost foarte multe lucruri , unul dintre ele îl reprezintă momentul când am cântat imnul României ; este un sentiment unic și emoționant.

FCV:Ai jucat impotriva Portugaliei, cu care am remizat . Cum a fost sa joci pentru România U20 ?

R.V.: Pentru mine este o mândrie sa joc pentru echipa națională. Am jucat cu Portugalia o echipa foarte buna, dar nici noi nu ne-am dat la o parte.

FCV: Ce sfaturi ai primit de la Daniel Pancu ?

R.V.:De la domnul Pancu am primit foarte multe sfaturi, am multe de învățat de la dânsul fiindcă poziția mea în teren este aceiași pe care dânsul o avea în teren. Unul dintre sfaturile importante a fost să nu pierd mingea în zona noastră de teren .

FCV.:Cât te-a ajutat Cătălin Munteanu, antrenor pe care îl ai și la FC Voluntari ?

R.V.:M-a ajutat la națională și mă ajuta foarte mult si la club domnul Munteanu !

FCV: Ce sfaturi ai primit de la Liviu Ciobotariu când ai plecat la echipa națională ?

R.V.: De la Mister primesc sfaturi în fiecare zi, la fiecare antrenament. Fără ele, cu siguranță, nu aș fi făcut pasul către selecționata U 20. Când m-am întors, în vestiar, Mister m-a felicitat pentru evoluția cu Portugalia !