Atitudinea se poartă la altitudine. Cu modestie, dorință și perseverență performanța își croiește drum în viețile noastre.

Este și drumul anevoios, dar și plin de cugete adânci și colțuri crude ale unor fetițe de 13 ,14, 15 ani.

Emoțiile le-au străbătut, sufletele le-au rămas înmiresmate în religia fotbal. Au fost pasagere ale sezonului în culori și suspans!

Au deschis ochii larg și au privit viața la modul frumos!

Au avut grijă de timpul lor! 1 AN DE LA ÎNFIINȚARE; DOAR UN AN….L-au pus în valoare! Nu l-au lăsat gol, fără culoare și fără cunoaștere! Nu l-au lăsat la îndemâna oricui, ci unei creatoare desăvârșite. Prietenă, mamă, colegă, dascăl, Nina Anca a derulat filmul succesului în mintea fiecărei zâne. Astăzi ele l-au trăit în realitate…

Le-a învățat să-și găsească gândurile, trăirile, simțirile; să găsească seninul când nu îl vedeau! În alte lucruri! În același vis, dar într-o altă lumina! În acelasi gând, dar într-o altă culoare! Le-a ghidat în a nu lăsa frica să le facă să piardă ceea ce își doresc și să rămână devotate sufletelor lor!

Le-a învățat să simtă explozia de emoții, să se nască în fiecare clipă, simțind extazul fericirii și al disperării! Le-a făcut să fie tot ceea ce pot fii!

Când dorința există, găsești și timp să nu-l pierzi, și motive să faci ce e necesar să aduci în spațiul tău ceea ce îți hrănește sufletul. Dorința puternică scoate din noi toate posibilitățile noastre.

🙏🧚‍♀️Mulțumim zânelor, ați făcut din azi o amintire de care să fim mândri! LA DOAR UN AN DE LA ÎNFIINȚARE- FC VOLUNTARI U-15 FEMININ -VICECAMPIOANA ROMÂNIEI.🇷🇴 Construiți în continuarea performanța din viitor cu sufletul vostru!